Cuina per a nens i adolescents de Eulalia Fargas
 
     
Presentació


A l'any 2003 va néixer Escola Cuina Boqueria, al Mercat de la Boqueria de Barcelona, per on han passat uns 20.000 alumnes, havent rebut en l'any 2016 el segell de qualitat educativa atorgat per el Institut d'Educació de Barcelona (IMEB), l'Ajuntament de Barcelona i l'Institut de Ciències de l'Educació (ICE) de la Universitat de Barcelona.
I, continuem compartint el plaer de donar a conèixer les menges de la nostra cultura realitzant tallers lúdics i educatius, on cada alumne ha de realitzar tots els passos des del mercat fins a la taula.

Per l'escola la qüestió es; Como aprendre a menjar? I de com gaudi menjant de tot allò que ens convé.
Arribem als nostres alumnes mitjançant els sentits, cercant el plaer de menjar i educant el paladar, així és com creem criteri i ens fixem en el que mengem, la qual cosa repercutirà en que la nostra alimentació sigui més saludable.

Aquest curs els tallers per adolescents s'impartiran en dos espais diferents; l'Espai Boqueria i l'espai Nútrim, ambdós tindran programacions diferents.
Tots els altres tallers; els de nens, escoles, amateurs i grups els seguirem realitzant a l'espai Boqueria.


On som?

Boqueria Mercat de la Boqueria de Barcelona, Aula de Cuina, edifici de direcció, 3ª planta
   
Nutrim NÚTRIM, eduquem en salut. Carrer Compte Borrell, 143 - Barcelona


Contacta
Tel. 616 976 893
E-mail: barcelona@EscuelaCocinaBoqueria.com


L'Escola de Cuina Boqueria es reserva el dret de cancel·lar qualsevol curs sempre que no s'arribi al nombre mínim d'alumnes estipulat per l'escola, tot oferint un canvi o retornant l'import integre del taller.
Niños Adolescentes Amateurs Escuelas
Nens Adolescents Groups Escoles

CONTACTAR | Avís legal